GeekOut

A Comic-Con margójára

2016. július 26. 11:02 - AdamNagy33

Különösebb kommentár nélkül (na jó, egy-két mondattól eltekintve) bedobálnám ide a napokban lezajlott Comic-Con azon előzeteseit, melyeket mindenképp érdemes megtekinteni, ha még nem tetted volna meg. Jöjjön a lista!

Doctor Strange

Doctor Strange debütálásával megérkezik a mágia a Marvel filmes univerzumába, ezzel együtt pedig áll-leejtős látványvilágra is készülhetünk. Izgalmasnak tűnik, ráadásul a szereposztás is kifejezetten erős - innen nehéz bármit is elrontani!

Luke Cage & Iron Fist

Iron Fist és Luke Cage, a Netflix következő kép szuperhős-sztárja is megkapta a maga rövid kedvcsinálóját. Közös bennük, hogy az ökleikkel tesznek rendet az alvilági körökben, Luke Cage viszont áthatolhatatlan bőrét használja ehhez, míg Iron Fist ősi energiákkal és komoly harcművészeti tudással felfegyverkezve dolgozik. A két fiatalember sorozatát követően Daredevil is kap majd egy harmadik évadot, a Defenders keretében pedig Jessica Jones-szal kiegészülve, négyesben osztják az igazságot amolyan mini-Bosszúállók módjára.

Justice League

Nem számítottam rá, hogy már most előrukkolnak egy mozgóképes anyaggal az Igazság Ligája film kapcsán, és egyelőre nem is nagyon tudom hová tenni a DC filmes univerzumának következő nagy lépését. Nekem kissé erőltetettnek tűnik a túlzottan könnyed hangvétel az eddigi filmek fényében, Flash karaktere pedig kifejezetten irritáló, de cserébe Khal "Aquaman" Drogo már most elég vagány, és valószínűleg Batman, Wonder Woman és (az egyelőre halottnak hitt) Superman közt is jól működik majd a dinamika. Cyborg-gal pedig remélhetőleg még csinálnak valamit a következő hónapok során, mert egyelőre kicsit úgy néz ki, mintha.. khm.. Paintben rajzolták volna meg a páncélját.

Wonder Woman

Wonder Woman önálló filmje ennél egy fokkal bizalomgerjesztőbbnek tűnik; a pajzs és a világháborús körítés miatt olykor-olykor van egy kis Amerika Kapitányos áthallás, de a Csodanő képességei picit látványosabb akciózást is lehetővé tesznek, mint a Kapitány pajzsdobálása.

The LEGO Batman Movie

LEGO Batman, LEGO Robin, LEGO őrület az építőkockák tengerében. Lehet, hogy ez még elvetemültebb lesz, mint a LEGO Kaland volt...?

Fantastic Beasts and Where to Find Them

A konkrét cselekményről még mindig nagyon keveset tudunk, de az új előzetes így is minden korábbinál többet mutat a HP-univerzum első spinoff filmjéről és a benne felbukkanó varázslatos lényekről. Az akciójelenetek egészen pofásan festenek, akár még valami jó is kikerekedhet belőle! 

Sherlock

Nem szuperhős, de majdnem olyan képességekkel rendelkezik: Sherlock egy hosszabb pihenőt követően negyedszer is visszatér a tévéképernyőkre, hogy egy újabb évadnyi kalanddal kápráztasson el minket London városában. Ha marad a megszokott a hangulat (márpedig miért ne maradna), akkor várjuk sok szeretetettel!

Prison Break

Oké, azt még mindig nem tudom, hogy fogják lenyomni a torkunkon, hogy Michael életben van, de ettől függetlenül nagyon is várom az új Szökést - ha másért nem, hát legalább egy kis nosztalgiázás miatt. Az mindenesetre biztató hír, hogy az összes fontosabb szereplő visszatér az újabb szöktetés kedvéért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geekout.blog.hu/api/trackback/id/tr598913240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása